O nás

Nejlepší věci často vznikají náhodou, a tak tomu bylo i v případě Obžerstvení u kostela. S radostí a láskou jej společně tvoří mladí a kreativní manželé David a Anet Jiráskovi.

David

David je profesí kuchař, který hned po studiích nastoupil do michelinské restaurace La Degustation. Z práce odešel před 4 lety, aby se postaral o rodinu, když Anet vážně onemocněla. Během rodičovské se náhodou připletl známému ke stánku s občerstvením a tam to vše začalo. V roce 2019 jej zrekonstruoval, zařídil novou kuchyň a postavil kompletně nové menu, které každým rokem vylepšuje. Letos už je novým šéfem a zároveň kuchařem Obžerstvení u kostela. Najdete ho tam takřka každý den od rána do večera, pokud si zrovna v roli provozního nejede nakoupit. Je to trochu perfekcionalista, potrpí si na pořádek nejen ve stánku a klade důraz na kvalitu servisu.

 

Anet

Anet dříve pracovala v cestovní kanceláři a vždycky jí bavila komunikace se zákazníky. V těhotenství ji do života přišla zkouška v podobě vážné nemoci a ona se rozhodla zabojovat a s nemocí se vypořádala po svém. Hodně jí k tomu dopomohla změna životního stylu, stravy a v neposlední řadě pobyt v přírodě u Davidových rodičů, kteří bydlí ve Hlincích nedaleko kostela. Od té doby tam tráví s rodinou každé léto. Teď má Anet krom dcery Elišky na starost také to, jak Obžerstvení u kostela působí na lidi. Spravuje sociální sítě, reklamu a odpovídá na veškeré dotazy, recenze a komentáře.  O letních víkendech ji můžete potkat ve stánku po boku Davida.