Naše mise 

 „I na vodě a uprostřed polí a luk se dá jíst kvalitně a zdravěji.“

Dříve u kostela přes léto stálo klasické občerstvení s nabídkou párků, klobás, utopenců a dalších podobných pochutin, tak jak je na Berounce zvykem – prostě takový „vodácký standard“. Vídali jsme stále více rodin s dětmi, které už měly až po krk hranolek, párků a smažených jídel. V souvislosti s tím přišla výzva změnit stravování na Berounce a ukázat ostatním, že je jedno, jestli je stánek v Praze nebo uprostřed louky, protože i vodáci, místní a výletníci si zaslouží kvalitní a čerstvá jídla. Využili jsme svých zkušeností k tomu, aby na tomto překrásném místě mohli lidé ochutnat něco originálního, co jinde na Berounce nedostanou.

Vše, co lze, si připravujeme sami z co nejkvalitnějších surovin. Většinu máme od lokálních dodavatelů. Neradi jen přeprodáváme věci bez námi přidané hodnoty. Takže nabízíme jídla například s námi vyrobeným pestem z medvědího česneku, nakládanou červenou cibulkou, kurkumovou hořčicí či čerstvými bylinkami. Každý den chystáme čerstvý salát coleslaw, který pak podáváme k zapečeným chlebům, nebo přidáváme do našeho hot dogu. V tortillách můžete ochutnat námi vyrobené šťavnaté trhané kuřecí maso.  Co se týče sladkého, dorty i lívanečky si děláme sami, a ačkoliv už se z nás desítky lidí snažili dostat recept na náš dort, zatím ho držíme v tajnosti.